Publicat el

Andrea Rigalós

Nominated – pels FilmTaste Award categoria “Best Mini Film or Documentary” amb el vídeo ” Regarding flowers”

un projecte que partint de les flors inventades de Mercè Rodoreda, es mostra a través de l’aquarel·la, la poesia, la música, l’escenografia i la perfumeria artística.

Award Honoree – categoria “Best Cinematography” amb el vídeo ” Experimental perfume as a tool of art”

La fotògrafa i videògrafa Andrea Rigalós protagonista exclusiva d’aquest premi

El vídeo Experimental perfume as a tool of art dirigit i realitzat per la tianenca Andrea Rigalós , ha estat premi d’honor compartit en la categoria Best Cinematography en la 13a edició dels Taste Awards (EUA).

El vídeo focalitza la formació de l’estudi de perfumeria experimental i creativa, amb dues parts: Make your perfum as a tool of art dissenyat per donar a conèixer el perfum artístic amb denominació artesana, en la seva part més desconeguda i a l’hora més fascinant: la d’eina per altres disciplines artístiques, en les que el perfum s’estructura per l’adaptació, s’elabora amb matèries naturals i es transforma per ser part de l’obra artística creada.
I coneixent la seva tècnica … as a tool of life, temptar a convertir aquesta eina en els moments carpe diem de la vida.

Seleccionada – amb el vídeo “Master Artcraft Perfumer” a la III Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania.

Nominació – categoria “Best Mini Film” amb el vídeo “Master Artcraft Perfumer”

El vídeo “Master Artcraft Perfumer”, dirigit i realitzat per la fotògrafa i videògrafa tianenca Andrea Rigalós, sobre el món d’El Jardí Secret® en l’ofici de la perfumeria creativa artesana, ha estat proclamat als Estats Units, un dels 7 nominats als premis en la Official Film Selection del 12th Annual Taste Awards, en la categoria de “Best Mini Film or Documentary” 

Andrea Rigalós fotògrafa i videògrafa