Bcn Art Lab

Estudi de Perfumeria Creativa i Experimental Natural de El Jardí Secret

BcnArtLab, presenta un programa fet a mida per l’aprenentatge de la perfumeria creativa i experimental, partint de matèries naturals provinents d’arreu del món.

Després de tres dècades en el món de la perfumeria he dissenyat el programa que m’hagués agradat trobar, en els meus inicis.

En condició d’acadèmica perfumista natural, lideraré aquests cursos amb el coneixement d’anys d’un ofici pel que tinc passió i del que en cada perfum n’aprenc una mica més. És molt gratificant poder guiar a altres persones en la descoberta del món de la perfumeria; coneixent matèries naturals  i les anècdotes d’una història que ha aprofitat tècniques per obtenir la rara matèria d’arreu del món amb característics usos i costums.

Els motors de l’aprenentatge seran la incitació a l’experimentació, la construcció de les estructures de perfums segons el nivell; la creació de formules i les relació amb altres manifestacions artístiques.  La Inter actuació serà el llenguatge natural entre matèria, participants i creativitat, obrint els camins dels objectius personals.

Esperança Cases

Acadèmica perfumista

Programa formatiu

La participació en els cursos proporcionarà una vinculació que continuarà fins i tot després de d’haver-los assolit, per tot aquell participant que vulgui formar part del centre de sinergies i informació que formarà l’escola.

La formació que s’impartirà serà per un màxim de 5 alumnes, excepte en els privats que seran convinguts.

L’estructura estarà basada com en una piràmide olfactiva, en tres àrees:

Iniciació 

Amplis coneixements, bàsics i necessaris per a la composició de diverses variants del perfum creatiu.

més

Formulació – 

Disseny, creació, elaboració i relat del perfum genuïnament natural, partint de la matèria pura i del bagatge adquirit, per a ús més complexa i professional.

més

Artística –

2020 març

Per l’àrea d’iniciació no es demana cap coneixement inicial; pel de formulació, és imprescindible haver assolit positivament el de iniciació.

L’artístic serà independent en casos d’altres camps.

Els cursos s’impartiran segons el grup en català, anglès, francès, italià o castellà.

L’aprenentatge es farà a l’estudi Bcn Art Lab de El Jardí Secret al bell mig de Barcelona,