Estudi Escola

Studium

Magister

Master Artcraft Perfumer  Esperança Cases Prats

Programma

Estudis de Perfumeria Creativa i Experimental de El Jardí Secret®

BcnArtLab®, presenta un programa fet a mida per l’aprenentatge de la perfumeria creativa i experimental, partint de matèries naturals provinents d’arreu del món.

Després de tres dècades en el món de la perfumeria he dissenyat el programa que m’hagués agradat trobar, en els meus inicis. La poca expansió que hi ha a Europa, especialment al nostra país, m'ha donat la urgència de posar tots el mitjans al meu abast per que aquest ancestral ofici, no es perdi sota la implacable industria o altres camps que no el poden substituït, perquè tant la seva naturalesa com el seu objectiu és un altre, com serien l'aromateràpia o les extraccions, entre d'altres. Les aliances creades amb altres perfumistes artesans que treballen en base natural, bàsicament nord americans, canadencs i australians, estan començant a donar els fruits de connectar amb les persones que no ens trobaven sota tantes etiquetes errònies.

En condició de Mestra Artesana Perfumista, lideraré aquests cursos amb el coneixement d’anys d’un ofici pel que tinc passió i del que en cada perfum n’aprenc una mica més. És molt gratificant poder guiar a altres persones en la descoberta del món de la perfumeria; coneixent matèries naturals i les anècdotes d’una història que ha aprofitat tècniques per obtenir la rara matèria natural amb característics usos i costums.

Els motors de l’aprenentatge seran la incitació a l’experimentació, la construcció de les estructures de perfums segons el nivell; la creació de formules i les relació amb altres manifestacions artístiques. La Inter actuació serà el llenguatge natural entre matèria, participants i creativitat, obrint els camins dels objectius personals.

La participació en els cursos proporcionarà una vinculació que continuarà fins i tot després de d’haver-los assolit, per tot aquell participant que vulgui formar part del centre de sinergies i informació que formarà l’escola, doncs l'objectiu d'aquest Estudi Escola, és la de descobrir en els nivells desitjats els secrets d'un màgic ofici, perquè no desaparegui.

 

Esperança Cases Prats

Mestra Perfumista - Artesania Catalunya

Academician Natural Perfumer

Specialist in Perfum as an Art Form

 

Alguns apunts

Participants -

La formació que s’impartirà serà per un màxim d'alumnes especificats en cada curs especific programat per a dates concretes , excepte en els privats que seran convinguts.

Sempre es treballa millor a nivell privat, que no comporta cap cost addicional i que fa possible dissenyar a mida el curs per al millor aprofitament.

Activitats

Formació 2020

Obert el període de reserves per a les places dels darrers de l'any 2020.

Idioma

Els cursos s’impartiran segons els assistens en català, anglès, francès, italià o castellà.

Ubicació

L’aprenentatge es farà a l’estudi Bcn Art Lab® de El Jardí Secret® al bell mig de Barcelona,

Certificacions

Bcn Art Lab ®, com El Jardí Secret ® parteix de l'antiga tècnica artesana que modela  la matèria natural, en el temps necessari per la creació experimental d'una perfumeria que  creix en el sí de l'art. Per tant els espais on es belluga, estan en aquests horitzons.

Genèriques

de l'univers El Jardí Secret®

Identificador-Biosphere-El-Jardí-Secret

Especifiques

L'escola està certificada o seleccionada a banda del nostre àmbit artesà, en aquestes dues àrees internacionals que regulen l'excel·lència de l'ofici artístic i artesà (Mad'in Europe), i la utilització d'elements genuïnament naturals (International Perfume Foundation)

Mad'in Europe

International Perfume Foundation

Agenda

L'actual edició formativa serà fins el decembre 2020

Enllaç per Reserves

Les places són privades i limitades.