Estudi Escola

Estudi centrat en l’art de l’excel·lència de la perfumeria, elaborada amb les tècniques artesanals que exalten les riques qualitats dels materials naturals del món.

Studium

 

Esperança Cases Prats – Mestra Artesana Perfumista

Master

insígnia Mestra Artesana
Perfumista Experimental

Com a Mestre Artesana he dissenyat l’espai que m’hagués agradat trobar, en els meus inicis i que encara no hi és. Impulso un aprenentatge formatiu individual i a mida per tal de garantir el màxim aprofitament del programa educatiu i mantinc la relació docent puntual. He tingut la sort de gaudir del reconeixement internacional i treballo perquè aquest nostre país tingui un futur ric en perfumistes artesans creatius.

Docens

L’escola està dirigida a les persones amb curiositat per a l’artística de la perfumeria, del món natural i per descobrir un camí creatiu infinit. Les alumnes que han après a olorar la imaginació, han utilitzat l’aprenentatge i els coneixements adquirits, iniciant camins molt prometedors, no només per a elles mateixes, sinó per un ofici que està amagat i tapat per etiquetes alienes.

Idioma

Els cursos es poden fer en català, anglès, francès, italià o castellà.

Horaris

Donat que són privats, seran concertats.

Educatio

La perfumeria artística i creativa està lligada a la matèria natural. L’arquitectura i la funcionalitat de la Naturalesa no ens deixa de sorprendre cada cop que ens aturem en qualsevol de les seves formes i organismes. Imagineu doncs la riquesa de la seva ànima essencial. Contactar amb aquesta font constitueix doncs l’origen de les eines per a la nostra creativitat.

Els motors de l’aprenentatge seran la incitació a l’experimentació en la construcció de les estructures de perfums segons el nivell; la creació de formules i les relació amb altres manifestacions artístiques. La Interacció serà el llenguatge natural entre matèria, participants i creativitat, obrint els camins dels objectius personals.

Compromís

El compromís amb la promoció i protecció del ofici ha estat la gran tasca del meu camí i està als fonaments de l’estudi i de la seva formació. La participació en els cursos proporcionarà una vinculació que continuarà fins i tot després de d’haver-los assolit, per tot aquell participant que vulgui formar part del centre de sinergies i informació que formarà l’escola, doncs l’objectiu d’aquest Estudi Escola, és la de descobrir en els nivells desitjats els secrets d’un màgic ofici, perquè no desaparegui.

Cercle artesà: aprèn l’aprenent (10), aporta l’artesana (90) i ensenya la mestra (125).

Saps perquè?