Publicat el

Laurie Stern

Perfumista

La meva feina com a perfumista ve directament del profund sentit de la connexió que sento amb la terra i les seves plantes i amb el meu amor per l’embalatge fantàstic.

Creo cada perfum com a element de col·leccionista. Els perfums estan fets en anyades petites numerades, i la raresa dels ingredients garanteix que només es crearà un nombre limitat. En èpoques anteriors, una ampolla de perfum era una cosa preciosa, un tresor, fins i tot molt de temps després que el perfum mateix no hi fos, i és aquesta tradició que intento continuar amb les meves pròpies creacions.

Laurie Stern

Highway – Perfume by Laurie Stern

Inspirat en les capes de l’ànima, aquest perfum és una barreja de materials rics. Obert amb matisos cítrics i troba el seu cor en notes florals. Aquest perfum acaba amb una càlida abraçada boscosa.

 

Moolight – Perfum sòlid by Laurie Stern

Ric, màgic i lluminós, Moonlight és un homenatge càlid i picant als opulents perfums orientals dels anys vint. Inspirat en aquesta època de luxe i art, la llum de la lluna s’adapta als sentits amb una intensa riquesa floral, una obertura de cítrics i un cor en un acord entre els indis, les flors de Madagascar i les egípcies. A la base hi ha una base de fulles i fustes profundes i precioses

 

Contacte

www.purrfumery.com

El Cerrito – San Francisco Bay Area

California

USA