Notícies

Cercar per dates

És una gran esperança veure com alguns ens referents del món de la perfumeria en aquests país, es desmarquen del bloqueig empresarial a la perfumeria natural, valorant-la exclusivament per la professionalitat i creativitat, en comptes de la discriminar-la per la matèria primera lligada a l’artesania.
Data publicació: 10-07-2020
Tags:
Bcn Art Lab ®, certificat per The International Perfume Foundation una organització independent sense ànim de lucre, creada l’any 1995 a Brussel·les per Creezy COURTOY, experta en perfums, historiadora i antropòloga.
Data publicació: 04-07-2020
Tags:
Bcn Art Lab inclosa en les formacions de Mad’in Europe prestigiosa comunitat europea centrada en l’artesania exclusiva de l’art.
Data publicació: 22-06-2020
Tags: , ,
El Perfum Impossible va ser una proposta dins del marc de la Mostra Col·lectiva La insubmissió de la fortalesa, com a homenatge al Dia Internacional de la Dona 2019. El  8 de març de 2019, es va tancar el flascó del Perfum Impossible,  que durant 1 mes, van elaborar persones de 12 països, en un […]
Data publicació: 20-02-2020
Tags: ,
Recollida del diploma de Mestra artesana perfumista, el primer atorgat a un perfumista al nostre país a Palau de la Generalitat de Catalunya. El reconeixement de la labor realitzada suposa una empenta per recuperar aquest ofici ancestral del anonimat i del soterrament al que ha estat sotmès en benefici de disciplines alienes a la seva […]
Data publicació: 16-12-2019
Tags: